top of page

Welpen "De MeJa Horde"

De Welpen zijn bij ons gesplitst in 2 groepen, meisjes en jongens. Zij doen apart activiteiten. Maar er zijn ook momenten dat ze samen op pad gaan. Zomerkamp is zo'n voorbeeld waarbij alle jongens en meiden gezamenlijk op kamp gaan.


Wie zijn wij?

Op zaterdagmiddag beleven wij avonturen in de jungle! Samen met Mowgli, Shanti en alle dieren uit de jungle trekken onze welpen door de jungle op zoek naar avontuur. We doen speurtochten, spelen spellen, bakken broodjes boven het kampvuur, helpen de dieren en figuren uit de jungle en hebben vooral heel veel plezier. Zodra het maar even kan gaan wij naar buiten, maar is het niet zulk mooi weer hebben we binnen ook veel lol. Elk jaar gaan de welpen een week op kamp. Dit gebeurt in de eerste week van de zomervakantie. We slapen dan in een clubhuis van een andere scoutinggroep en beleven daar een week lang super gave en spannende dingen!

MeJa_Foto_001.jpg
welpen_RGB.png
Langs komen?

Ben je tussen de 7 en 11 jaar en heb je zin om eens te komen kijken?
Sona, Raksha, Baloe, Bagheera en Phao zien jou graag op zaterdagmiddag eens komen kijken. 
Dat kan iedere zaterdagmiddag van 13:00 uur tot 15:30 uur, want dan zijn de welpen van de Meja Horde van scoutinggroep “De Jaguars” in de Jungle!

Mail voor meer informatie naar: mejahorde@dejaguars.nl

bottom of page